Rijexamen halen in Utrecht en Flevoland gebeurd vaker

Volgens de cijfers van het CBR is het gemiddelde slagingspercentage in Nederland ligt stijgende. Strengere kwaliteitscontroles en een streamlining van opleidingsmethodes lijken ten gevolge te hebben dat slagen voor je rijexamen in Utrecht en Flevoland waarschijnlijker wordt, vergeleken met de cijfers uit 2015-2016.

Momenteel is Zuid-Holland nog de achterligger vergeleken met andere provincies, maar dit komt voornamelijk door een overmaat aan aanbiedingen van voornamelijk individuele instructeurs. Bij Rijlesboeken.nl dragen wij zorg voor de kwaliteit en expertise van onze geregistreerde rijinstructeurs, ook in Zuid-Holland.

Overijssel en Zeeland liggen nog steeds aan kop met de hoogste slagingspercentages. Dit is sinds 2015 onveranderd gebleven, maar andere provincies zijn een inhaalslag aan het maken.

Ook als je in de minder hoog scorende provincies terecht wil, kom je bij rijlesboeken.nl bij de juiste rijleraar terecht. Al onze geregistreerde instructeurs moeten voldoen aan de strenge, door ons gestelde kwaliteitseisen. Ook hun lesmateriaal (en dit betreft niet enkel de auto) moet up-to-date zijn. Zo dragen ook wij een steentje bij aan het verhogen van deze percentages!
Slagingspercentages

Rijles boeken in Utrecht? Of rijles boeken in Flevoland? Het kan bij rijlesboeken,nl, en wie weet maak ook jij binnenkort deel uit van deze alsmaar oplopende percentages. Vraag hier direct een proefles aan!

This post is also available in: Portugees, Portugal