Het advies pakket was het meest complete lespakket. Deze wilde ik ook nemen maar €2200 heb ik niet liggen.

Toen vertelde de medewerker mij over hun betaal mogelijkheden, dat zag ik zeker zitten. Ik betaal nu maandelijks iets van €184 voor mijn rijlessen en binnen 12 maanden is het helemaal afbetaald.

Ik houd niet van leningen en zo, maar ik had het abonnement genomen, puur vanwege de het feit dat ik niet aan mijn spaargeld wilde zitten. Alles is zonder rente, binnen 5 maanden was ik klaar met alle betalingen. Ik rijd nog wel binnenkort op examen, maar dat moet gewoon goed gaan.

Als papa van een tweeling heb ik moeten puzzelen hoe wij hun rijlessen moesten betalen. Ik heb een beetje rondgekeken bij verschillende rijscholen en ik kwam bij deze uit omdat je veel dingen zelf kan bepalen.

Het rijbewijs abonnement is een geweldige uitkomst voor ons gezin geweest omdat wij hiermee de termijn konden aangeven en natuurlijk hoe vaak we wilden betalen. Alles was klaar binnen 12 maanden en mijn jongens zijn ook in een keer geslaagd.

Trotse papa van Rick en Nathan!

Ik heb gekozen voor het rijbewijs abonnement omdat het beter uit kwam. De vaste lasten kunnen gewoon betaald worden en in mei heb ik mijn vakantiegeld gebruikt om het restant in een keer af te betalen. Dat kon gewoon zonder boete of extra kosten.

Ik ben blij dat ik mijn lespakket op mijn gemak kon afbetalen, als dat niet kon dan had ik mijn lessen niet kunnen betalen. Ik ben student, werk er wel naast maar toch, een vet pot heb ik niet.

Bedankt aan het hele team van Rijlesboeken.nl! Ze zijn top!

Ik heb een betaalplan afgesloten voor de rijlessen van mijn zoon die 18 is geworden. De lessen in eens betalen was financieel niet mogelijk omdat ik een alleenstaande moeder ben van 2.

Nu heb ik mijn zoon rijlessen kado kunnen geven voor zijn 18de verjaardag zonder te veel te betalen. Ik heb de betaaltermijnen zelf doorgegeven en wij zijn nu 9 maanden verder en ik ben bijna klaar met afbetalen.

This post is also available in: Engels