Starten met een proefles

Tijdens de proefles wordt jouw rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. Aan de hand van dit advies wordt het aantal lessen bepaald en natuurlijk jouw leer tempo.

De proefles kost €48,-.

Bij Rijlesboeken.nl kennen wij drie leer niveaus:

  • Standaard: 1 tot 2 keer in de week lessen
  • Snel tempo: 3 tot 4 keer in de week lessen. Door meerdere rijlessen achter elkaar te hebben ben je sneller klaar voor het rijexamen.
  • Spoed: Elke dag lessen, 2 lessen per dag en binnen een periode van 30 dagen heb je jouw rijbewijs. Voor deze cursus is het hebben van een theorie certificaat verplicht. Bij spoed cursus, plannen wij een tussentijdse toets en een praktijkexamen.

Aantal uren

De proefles duurt 50 minuten inclusief het evaluatie gesprek. Na de proefles stellen wij een persoonlijk lesplan voor je op en dan kun je starten met je rijlessen. Voor iedere les wordt een doel vastgesteld en je krijgt huiswerk mee voor de volgende les.

De inschattingen van het aantal lessen dat je nodig zou kunnen hebben, kun je de indicatietabel hiernaast gebruiken:

Rijopleiding en leerlingAantal rijlessen
Ervaren leerling15 tot 25 lessen uren
Snelle leerling25 tot 35 lessen uren
Gemiddelde leerling35 tot 45 lessen uren
Leerling zonder ervaring45 tot 50 lessen uren

Is het betalen van rijlessen duur?

Heb jij geen mogelijkheid om in eens een grote som geld op te hoesten voor jouw rijbewijs?
In overleg kan je in etappes betalen. Hiermee betaal je jouw rijlessen in termijnen, op je gemak zonder rente. Op basis van door je gekozen betalingstermijnen, in de simulatie heb je zelf de regie in handen, de termijnen variëren van 3 maanden tot maximum 12 maanden.

Instructeurs zorgen ervoor dat ieder minuut van jouw les wordt benut zodat je sneller je doel kan bereiken. Van makkelijk naar moeilijkheidsgraad, van eenvoudig verkeerssituatie van een lastige verkeersplein tot een complex en drukke verkeerssituatie.

Try the bike

Wij organiseren Try-The-Bike-Dagen voor alle motorliefhebbers. Op deze dagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden, een Try Bike voor slechts €79! 100 minuten lang vrijblijvend uitproberen.

Wil je het rijbewijs halen? Alléén tijdens de Try Bike Dagen hebben wij een speciale aanbieding:

20 lessen rijles + 2 praktijkexamens (AVB & AVD) nú slechts voor €1390,-!

Zaterdags en Zondags van 20:00 tot 22:00 uur.

Wees er snel bij, want Vol = Vol!

Plan een proefles in

    Plan voor mij een proefles in*

    This post is also available in: Engels